uit liefde

met het hele gezin

onder hypnose  

Wat als je met je gezin dagelijks een liefdevolle verbinding kunt creëren via de kracht van je onderbewuste geest?

Geliefden geven elkaar extra aandacht op Valentijnsdag. Maar waarom niet aan het hele gezin? En waarom niet het hele jaar? 

 

Herken je dit?

We hebben allemaal een druk leven. Van boodschappen doen, bergen was wegwerken,

het avondeten voorbereiden, een presentatie voor werk afmaken of huiswerkbegeleiding

regelen. En dan is er nog die ene borrel, een vriend in scheiding die je aandacht nodig

heeft of de school die voor de zoveelste keer vraagt om ouderbetrokkenheid. Om maar

niet te spreken van je partner die ook een keer iets leuks met je wil doen. Wanneer, in het

spitsuur van je leven, vind je dan die o zo belangrijke tijd om écht even stil te staan?

Bij jezelf, bij je kind, bij je gezin? 

Ben jij op zoek naar…

 • Meer verbinding met je gezin?

 • Manieren om met de onrust en stress van het dagelijkse leven om te gaan?

 • Hulp bij het begeleiden van je kind naar een veerkrachtige mens?

 • Een nieuwe benadering voor liefdevol en effectief samenzijn?

 • Meer zelfvertrouwen als ouder en als mens?

Good family Bonding

De hypnose audio Good Family Bonding helpt je om je dagelijks te verbinden met jezelf en je kind. Zo’n verbinding waarbij je beiden voelt dat je samen bent, dat je samen voelt, dat je bij elkaar hoort. De belangrijkste behoefte van kinderen is verbinding. Het is na voeding en veiligheid de belangrijkste behoefte om op te groeien tot zelfbewuste, zelfverzekerde mensen met gezonde eigenwaarde en innerlijke kracht.

Waarom hypnose?

 • Hypnose helpt je toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, het meest krachtige deel van wie je bent. Door de staat van ontspanning dringen de hypnotische commando’s in de audio door tot je onderbewustzijn.

 • De herhaling legt nieuwe bekrachtigende overtuigingen vast en beïnvloeden je gedrag en geloofssysteem.

 • Deze audio focust op zelfvertrouwen, geloof in jezelf en elkaar, zelfliefde en verbinding – met jezelf en vanuit daar met de ander.  

Ben jij vader of moeder van een jong gezin? Heb je een hectisch leven en heb je behoefte aan meer verbinding en connectie met jezelf en je kinderen? Beluister deze audio dagelijks ten minste 3 weken achter elkaar en voel de kracht van jullie connectie groeien en versterken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEL DAT DIT MOGELIJK ZOU ZIJN...

Jij voelt je verbonden met jezelf, met je kind, met je gezin. Je kind voelt zich gezien, gehoord, gesteund en geliefd. Jij versterkt het vertrouwen in jezelf en in je ouderschap. Je kind bekrachtigd zijn of haar zelfvertrouwen. Het hele gezin komt samen. 

 

DIT IS WAT JE KRIJGT...

Deze hypnose audio’s zijn met aandacht gemaakt om de kracht van je onderbewustzijn optimaal te benutten. Ter verdieping en vergroting van je innerlijke kracht, vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde. De Good Family Bonding audio helpt je dieper te verbinden met je kind(eren). Speciaal gemaakt voor gezinnen om ouders te helpen om de belangrijkste basisbehoeften van ieder kind - aandacht en verbinding - te vervullen. Neem gedurende 21 dagen slechts 20 minuten om samen te luisteren onder hypnose en voel de verbinding iedere dag sterker worden. Jullie krijgen allebei je eigen audio, maar je kunt ze ook samen beluisteren.

IMG_6974.jpg
IMG_7333.jpg
Man with Blue Polo Shirt

Bart, CTO en vader van 3 jongens

Ik kan nog steeds niet geloven hoe iets simpels als dagelijks luisteren naar een opname je leven kan veranderen.

liefdes
korting

Ik had deze audio's speciaal gemaakt voor Valentijn om mijn missie voor een hartvolle wereld te bezegelen en daarom krijg jij deze maand beide Good Family Bonding audio’s voor de prijs van 1. Gebruik de couponcode VALENTIJN20 en je hebt direct toegang voor maar 35 euro (i.p.v. 70 euro).

In de naam van de liefde

Kinderen groeien op tot veerkrachtige, liefdevolle mensen vol zelfvertrouwen en inzicht in hun eigenwaarde als jij connectie geeft in plaats van correctie. Verras jouw gezin daarom op Valentijnsdag met een stukje liefde, hartstocht, verbinding en connectie. 

Met het hele gezin onder hypnose

Hoe leuk is het als je samen iets nieuws én verrassends uitprobeert! Samen onderzoeken wat dit nieuwe nou eigenlijk is. Samen doen, samen bespreken, samen groeien. Laat maar zien dat het helemaal oké is dat ook jij nog kan én wil groeien en ontwikkelen. En waarom dan niet fijn samen? 

Schitteren als een diamand

De hypnose audio spreekt rechtstreeks het onderbewuste deel van je brein en dat van je kind aan. Het programmeert het met bekrachtigende overtuigingen rondom zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zodat jullie kunnen schitteren als een diamant!

Tevreden is het nieuwe geluk

In onze stressvolle samenleving is tijd voor jezelf en aandacht voor elkaar vaak ondergeschikt aan alle dingen die we nog moeten doen. Een moment helemaal niets is er vrijwel niet meer bij. Terwijl dat juist de sleutel is tot verbinding met jezelf en elkaar. Even niets, en de vrede voelen in jezelf leidt tot het geluk waar we met z’n alles zo naarstig naar zoeken. Deze audio helpt je daarbij. 

IMG_7139.jpg

Hallo, ik ben Sandra

Ik woon met mijn twee kinderen in Amsterdam en ben gecertificeerd RTT hypnotherapeut. Ik kan mij geen mooier vak bedenken dan mensen te begeleiden richting hun hoogste potentieel. In mijn fijne praktijk in hartje Amsterdam leid ik ouders en kinderen rond in hun eigen onderbewustzijn. Om oude, niet langer behulpzame overtuigingen, blokkades en patronen te transformeren.
 
De twee kleine mensjes Jimmy (11) en Nina (13) en ik vormen een diep verbonden drie-eenheid. Ik weet niet of dat komt door de scheiding met hun vader, hun zoete karaktertjes, of mijn hypnose audio’s ;-). Wij kunnen samen huilen, samen lachen en samen boos worden. Als ik geïrriteerd ben omdat ze hun troep laten slingeren, zeggen ze voordat ik het kan doen: “Ja mam, we weten het. We zijn goed zoals we zijn en we kunnen de irritatie bij jou laten, ha ha…”. Ik heb het blijkbaar zo vaak gezegd dat het in hun systeem zit. Ook komen er regelmatig verzoekjes langs als: “Mam, kun je mijn jeugdpuistjes weg hypnotiseren,” of: “Mam, kun je mij hypnotiseren zodat ik snoep vies vind en groente lekker?” Zij zijn mijn inspiratie om The Good Family op te richten en RTT te gaan leren. 

 

Ik geloof dat als we onze kinderen meer kunnen laten zijn wie ze zijn en ze minder proberen op te voeden (lees: afstemmen op wat wij als ouders willen, wensen en verwachten), ze opgroeien tot de mensen die ze bestemd zijn te zijn. En niet tot volwassenen die zich niet goed genoeg voelen, zoals helaas de meesten van ons. 
De hypnose audio die ik speciaal voor Valentijnsdag maakte, speelt hierop in. Papa en mama zijn precies goed zoals ze zijn. Met al hun tekortkomingen en gebreken. Hetzelfde geldt voor de kinderen: ook als ze slordig of lui zijn, schreeuwen, je negeren of onbeleefd doen. Ik zou wensen dat we elkaar laten zijn zoals we zijn. Goed genoeg en perfect met al onze imperfecties. Daarom deze audio's voor ouders en kinderen.
 

deze audio is voor jou als

 • Je vader of moeder bent en verlangt naar meer verbinding binnen het gezin.

 • Je dagelijks diepe ontspanning goed kunt gebruiken .

 • Je het leuk vindt om iets nieuws uit te proberen.

 • Je graag bewuster wilt leven en genieten met je kinderen.

deze audio is niet voor jou als

 • Je niet bereid bent om tijd en aandacht te investeren in jezelf en je gezin.

 • Je sceptisch staat tegenover hypnose.

 • Je werk voorgaat, ook als je thuis bent

 • Je al op een bewuste manier met je gezin en je kinderen om gaat.

woman 10

Janneke, Marketing manager en moeder van 2 kinderen

Sandra’s hypnose audio’s helpen mij oude, diepgewortelde belemmerende patronen te doorbreken simpelweg door steeds maar tegenovergestelde bekrachtigende overtuigingen te herhalen. Een heel simpel concept eigenlijk. Maar ongelofelijk effectief!

liefdes
korting

Ik had deze audio's speciaal gemaakt voor Valentijn om mijn missie voor een hartvolle wereld te bezegelen en daarom krijg jij deze maand beide Good Family Bonding audio’s voor de prijs van 1. Gebruik de couponcode VALENTIJN20 en je hebt direct toegang voor maar 35 euro (i.p.v. 70 euro).

MEEST GESTELDE VRAGEN...

 

Wat is hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. De geest neemt afstand en komt los van de dagelijkse zorgen en bezigheden. Tijdens een hypnose slaap je niet en ben je niet buiten bewustzijn. Het is wél een veranderende staat van bewustzijn, vaak aangeduid als een "trance". Als een positieve toestand van zijn, ook wel een hypnotische staat of een staat van creatieve ontspanning. 

Hoe werkt zelfhypnose?

Via de audio leid ik je rustig naar een staat van diepe ontspanning. Dit bereik je door het volgen van mijn eenvoudige instructies. Als je eenmaal volledig ontspannen bent, focussen we op datgene waar je hulp bij nodig hebt. Je laat je meevoeren met mijn flow aan woorden, instructies en de verschillende mentale oefeningen. Speciaal ontworpen om je te helpen positieve veranderingen te verwezenlijken.

 

Waarom werkt zelfhypnose? 

Hypnose werkt omdat het je in staat stelt rechtstreeks te communiceren met je onderbewustzijn. Het onzichtbare deel van je geest, dat je elk wakker moment bestuurt. Het omzeilen van het bewuste deel van de geest, is wat hypnose zo effectief maakt. Zodra het onderbewuste nieuwere, betere ideeën en overtuigingen accepteert, zullen ze worden uitgevoerd via het lichaam. 

Werkt zelfhypnose voor mij?

Verreweg de meeste mensen zijn in staat om zichzelf diep genoeg te ontspannen. Zodat ze in een lichte trance raken en de toegang tot het onderbewuste openstaat om de suggesties binnen te laten. Als je bereid bent om te luisteren terwijl je zo diep mogelijk ontspant, ervaar je de voordelen van hypnose. Ik ben ervan overtuigd en het is mijn ervaring dat de meeste mensen baat hebben bij zelfhypnose. Ik kan niet voorspellen hóe het voor jou werkt, want iedereen is uniek. En daarom zal jouw ervaring met zelfhypnose ook uniek zijn. 

Hoe lang duurt de audio?

De 2 “Good Family Bonding” audio’s duren beiden ongeveer 20 minuten. 

Wat maakt de Good Family Bonding audio's zo bijzonder?

Deze audio’s zijn speciaal voor ouders en kinderen. Ik heb ze vanuit mijn eigen ervaring - als ouder en mens – gemaakt. Met de intentie om ons dichter bij elkaar te brengen, onszelf te voeden met zelfvertrouwen, vertrouwen in het leven en de basiswaarheid dat we allemaal goed zijn zoals we zijn. 

 

Voor kinderen van welke leeftijd is de audio geschikt? 

Voor alle leeftijden, maar het meest in de lagere schoolleeftijd (6–12 jaar). Binnenkort maak ik een hypnose audio exclusief voor pubers en jongvolwassenen. Stuur me een bericht als je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte. 

Hoe, waar, wanneer en hoe vaak moet ik luisteren voor het beste resultaat?

Deze blog geeft een uitgebreide uitleg over succesvolle zelfhypnose.

liefdes
korting

Ik had deze audio's speciaal gemaakt voor Valentijn om mijn missie voor een hartvolle wereld te bezegelen en daarom krijg jij deze maand beide Good Family Bonding audio’s voor de prijs van 1. Gebruik de couponcode VALENTIJN20 en je hebt direct toegang voor maar 35 euro (i.p.v. 70 euro).

© 2020 Sandra de Gelder