IMG_0579.HEIC
Live your truth wit.png

zet je leven in het licht

Transformeer de manier waarop je je leven leidt. 

Shift je paradigma.

Laat de weerstand los.

Ga volop gaan leven...

...op jouw voorwaarden.

Wat als je je leven moeiteloos kon leven?

Herken je dit?

 • Je bent klaar voor een nieuwe fase in je leven.

 • Je hebt te lang in je hoofd geleefd.

 • Je weet dat het tijd is om vanuit je hart te gaan leven.

 • Je weet dat je meer in je hebt dan je vandaag doet met je leven.

 • Je wilt weer dromen.

 • Inzicht krijgen in je verlangens, je talenten en gaven.

 • Je wilt weten wat je missie is, wat je bij te dragen hebt aan de wereld.

 • Je hebt jaren besteed aan traumaverwerking en persoonlijke ontwikkeling.

 •  Er is ruimte om nu echt te gaan leven.

 • Op jouw eigen voorwaarden!

Ken je dat gevoel alsof je aan de vooravond staat van een grote doorbraak?

Live your truth 

Ik heb dit programma ontworpen voor mensen die er klaar voor zijn om dichter bij zichzelf en het leven van hun  dromen te komen. De stappen in Live your Truth, stellen je in staat om de spanning in je leven te gebruiken als springplank naar het leven wat voor je bedoeld is! ​

Ben jij dit?

Je staat in het midden van je leven. Je hebt veel bereikt. Extern gezien ben je succesvol. Toch wil je verder groeien, meer ontdekken, op je eigen voorwaarden leven. Maar je loopt keer op keer tegen dezelfde blokkades aan… Alsof een onzichtbare hand je tegenhoudt. Je vraagt je af… Is dit alles? Is er niet meer te bereiken?

Kom nu in beweging!

Samen met mij en 10 ambitieuze en gedreven vrouwen ga je onderzoeken wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt. Om vervolgens de tools en bronnen te ontsluiten waarmee je in beweging komt richting je dromen en doelen. 

Ben je op zoek naar…

 • een beter begrip van wie je bent, wat je echt wilt en wat je tegenhoudt, zodat je authentieker en congruenter in je leven staat.

 • een verruimd bewustzijn van hoe het universum werkt en een dieper perspectief op ‘manifestatie’ en jouw eigen rol daarin.

 • oefeningen en gereedschap dat je ondersteunen in het bouwen van een leven vol zingeving, betekenis en geluk.

 • tools die je zullen helpen groeien en ontwikkelen in de weken, maanden en jaren die voor je liggen.

 • een dieper vertrouwen in jezelf, de wereld om je heen en het leven dat zich ontvouwt zoals het zich ontvouwt.

 

Aan het einde van dit programma zal je je zelfverzekerder, capabeler en meer voorbereid voelen om je leven volop te gaan leven.

Waarom Live your Truth

De hypnose audio Good Family Bonding helpt je om je dagelijks te verbinden met jezelf en je kind. Zo’n verbinding waarbij je beiden voelt dat je samen bent, dat je samen voelt, dat je bij elkaar hoort. De belangrijkste behoefte van kinderen is verbinding. Het is na voeding en veiligheid de belangrijkste behoefte om op te groeien tot zelfbewuste, zelfverzekerde mensen met gezonde eigenwaarde en innerlijke kracht.

Heb je zin in een nieuw avontuur? 

 

Neem mijn hand. We doen dit samen.

 

De hypnose audio Good Family Bonding helpt je om je dagelijks te verbinden met jezelf en je kind. Zo’n verbinding waarbij je beiden voelt dat je samen bent, dat je samen voelt, dat je bij elkaar hoort. De belangrijkste behoefte van kinderen is verbinding. Het is na voeding en veiligheid de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEL DAT DIT MOGELIJK ZOU ZIJN...

Jij voelt je verbonden met jezelf, met je kind, met je gezin. Je kind voelt zich gezien, gehoord, gesteund en geliefd. Jij versterkt het vertrouwen in jezelf en in je ouderschap. Je kind bekrachtigd zijn of haar zelfvertrouwen. Het hele gezin komt samen. 

 

DIT IS WAT JE KRIJGT...

Deze hypnose audio’s zijn met aandacht gemaakt om de kracht van je onderbewustzijn optimaal te benutten. Ter verdieping en vergroting van je innerlijke kracht, vertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde. De Good Family Bonding audio helpt je dieper te verbinden met je kind(eren). Speciaal gemaakt voor gezinnen om ouders te helpen om de belangrijkste basisbehoeften van ieder kind - aandacht en verbinding - te vervullen. Neem gedurende 21 dagen slechts 20 minuten om samen te luisteren onder hypnose en voel de verbinding iedere dag sterker worden. Jullie krijgen allebei je eigen audio, maar je kunt ze ook samen beluisteren.

IMG_6974.jpg
Man with Blue Polo Shirt

Bart, CTO en vader van 3 jongens

Ik kan nog steeds niet geloven hoe iets simpels als dagelijks luisteren naar een opname je leven kan veranderen.

0619.jpg

Zet je leven in het lichtt

Wil jij  het beste uit het leven halen en in beweging komen richting je oneindige potentieel?

 

“Live your truth” helpt je om de manier waarop je jouw leven leidt volledig te veranderen. Om je paradigma te shiften. Om de weerstand los te laten. Om weer volop te gaan leven!

In de naam van de liefde

Kinderen groeien op tot veerkrachtige, liefdevolle mensen vol zelfvertrouwen en inzicht in hun eigenwaarde als jij connectie geeft in plaats van correctie. Verras jouw gezin daarom op Valentijnsdag met een stukje liefde, hartstocht, verbinding en connectie. 

Met het hele gezin onder hypnose

Hoe leuk is het als je samen iets nieuws én verrassends uitprobeert! Samen onderzoeken wat dit nieuwe nou eigenlijk is. Samen doen, samen bespreken, samen groeien. Laat maar zien dat het helemaal oké is dat ook jij nog kan én wil groeien en ontwikkelen. En waarom dan niet fijn samen? 

Schitteren als een diamand

De hypnose audio spreekt rechtstreeks het onderbewuste deel van je brein en dat van je kind aan. Het programmeert het met bekrachtigende overtuigingen rondom zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zodat jullie kunnen schitteren als een diamant!

Tevreden is het nieuwe geluk

In onze stressvolle samenleving is tijd voor jezelf en aandacht voor elkaar vaak ondergeschikt aan alle dingen die we nog moeten doen. Een moment helemaal niets is er vrijwel niet meer bij. Terwijl dat juist de sleutel is tot verbinding met jezelf en elkaar. Even niets, en de vrede voelen in jezelf leidt tot het geluk waar we met z’n alles zo naarstig naar zoeken. Deze audio helpt je daarbij. 

0714.jpg

Hallo, ik ben Sandra

Ik woon met mijn twee kinderen in Amsterdam en ben gecertificeerd RTT hypnotherapeut. Ik kan mij geen mooier vak bedenken dan mensen te begeleiden richting hun hoogste potentieel. In mijn fijne praktijk in hartje Amsterdam leid ik ouders en kinderen rond in hun eigen onderbewustzijn. Om oude, niet langer behulpzame overtuigingen, blokkades en patronen te transformeren.


Precies 7 jaar geleden stond ik op een tweesprong in mijn leven. Ik was de eerste helft van mijn leven perfect extern succesvol geweest: huisje, boompje, beestje, status, macht, geld, het hele plaatje was ingekleurd. Maar er ontbrak iets. En dat was simpel dagelijks geluk. Blijdschap. Verwondering. Geluk. Verbinding.

Door de gejaagdheid van het bestaand was ik vergeten waar het leven werkelijk om draaide. En ook wat ik wilde, wat me vervulde, waar ik werkelijk gelukkig van werd. Het voelde alsof ikzelf in slaap was gevallen en mijn leven mij leefde. Hier kun je meer lezen over mijn reis terug naar mezelf.

 

In de jaren die volgde heb ik zo veel gelezen, geleerd, gevolgd en gelaten. Cursussen, programma's, trainingen, masterclasses, boeken, audio's podcasts heb ik verslonden. Misschien wel honderden oefeningen, opdrachten, sessies, workshops heb ik gedaan. En alles heeft geholpen om te komen waar ik nu ben. En ja, mijn potentieel breidt zich uit terwijl ik er naartoe beweeg, dus er is nog steeds een kolkende beweging in mijn leven. Maar het voelt alsof de basis staat. Niet alleen in mijzelf, maar vooral ook ten opzichte van de  wereld om mij  heen. 

Samengevat: er is acceptatie. Overgave. Minder doen. Meer zijn. Wakker zijn in de chaos. Niets hoeven veranderen. En dat geeft heel veel rust. Als de oog van de orkaan. Het middelpunt van de ronddraaiende wieken.  

Op basis van alle dingen die ik geleerd, gelezen en geoefend heb, heb ik dit programma gemaakt. Om jou te helpen ook in die rust te komen. En van daaruit te bewegen richting jouw dromen, jouw bijdrage op de planeet. Om zo veel mogelijk ouders in staat te stellen om dit voor te leven aan hun kinderen. Zodat de volgende generatie vanuit deze acceptatie hun leven kunnen leiden en zo in alle rust en overgave de uitdagingen aan te gaan waar ze voor gesteld zullen worden. 

Dat is mijn droom. Dat is mijn bijdrage. Diep vanuit mijn hart. 

dit programma is voor jou als

 • Je vader of moeder bent en verlangt naar meer verbinding binnen het gezin.

 • Je dagelijks diepe ontspanning goed kunt gebruiken .

 • Je het leuk vindt om iets nieuws uit te proberen.

 • Je graag bewuster wilt leven en genieten met je kinderen.

dit programma is niet voor jou als

 • Je niet bereid bent om tijd en aandacht te investeren in jezelf en je gezin.

 • Je sceptisch staat tegenover hypnose.

 • Je werk voorgaat, ook als je thuis bent

 • Je al op een bewuste manier met je gezin en je kinderen om gaat.

Sandra’s hypnose audio’s helpen mij oude, diepgewortelde belemmerende patronen te doorbreken simpelweg door steeds maar tegenovergestelde bekrachtigende overtuigingen te herhalen. Een heel simpel concept eigenlijk. Maar ongelofelijk effectief!

Janneke 43 Marketing Manager

liefdes
korting

Ik had deze audio's speciaal gemaakt voor Valentijn om mijn missie voor een hartvolle wereld te bezegelen en daarom krijg jij deze maand beide Good Family Bonding audio’s voor de prijs van 1. Gebruik de couponcode VALENTIJN20 en je hebt direct toegang voor maar 35 euro (i.p.v. 70 euro).

Neem mijn hand. We doen dit samen.

Zes modules, 11 vrouwen, diepe verbinding, diepe content, mooie oefeningen. De ingrediënten die je brengen naar een leven waarin je je eigen waarheid gaat leven. Niet die van anderen. Niet van je gezin van herkomst, je vriendenkring, je werkomgeving, de maatschappij. Die van jou. Die uit je diepste wezen. Je ziel. Je ware zelf. 

Een waarheid die altijd goed is voor jou, voor de mensen om je heen én voor de wereld. 

Het is een reis die je alleen kunt maken, die je alleen doet groeien, maar je kunt er ook voor kiezen om het samen te doen. Wat jij wilt. Jij staat aan het roer. Jij bent de kapitein van je eigen leven. 

VEEL GESTELDE VRAGEN...

 

Wat is hypnose?

Hypnose is een open gemoedstoestand. Het is een natuurlijk fenomeen, vaak beschreven als een diepe staat van ontspanning en concentratie. De geest neemt afstand en komt los van de dagelijkse zorgen en bezigheden. Tijdens een hypnose slaap je niet en ben je niet buiten bewustzijn. Het is wél een veranderende staat van bewustzijn, vaak aangeduid als een "trance". Als een positieve toestand van zijn, ook wel een hypnotische staat of een staat van creatieve ontspanning. 

Hoe werkt zelfhypnose?

Via de audio leid ik je rustig naar een staat van diepe ontspanning. Dit bereik je door het volgen van mijn eenvoudige instructies. Als je eenmaal volledig ontspannen bent, focussen we op datgene waar je hulp bij nodig hebt. Je laat je meevoeren met mijn flow aan woorden, instructies en de verschillende mentale oefeningen. Speciaal ontworpen om je te helpen positieve veranderingen te verwezenlijken.

 

Waarom werkt zelfhypnose? 

Hypnose werkt omdat het je in staat stelt rechtstreeks te communiceren met je onderbewustzijn. Het onzichtbare deel van je geest, dat je elk wakker moment bestuurt. Het omzeilen van het bewuste deel van de geest, is wat hypnose zo effectief maakt. Zodra het onderbewuste nieuwere, betere ideeën en overtuigingen accepteert, zullen ze worden uitgevoerd via het lichaam. 

Werkt zelfhypnose voor mij?

Verreweg de meeste mensen zijn in staat om zichzelf diep genoeg te ontspannen. Zodat ze in een lichte trance raken en de toegang tot het onderbewuste openstaat om de suggesties binnen te laten. Als je bereid bent om te luisteren terwijl je zo diep mogelijk ontspant, ervaar je de voordelen van hypnose. Ik ben ervan overtuigd en het is mijn ervaring dat de meeste mensen baat hebben bij zelfhypnose. Ik kan niet voorspellen hóe het voor jou werkt, want iedereen is uniek. En daarom zal jouw ervaring met zelfhypnose ook uniek zijn. 

Hoe lang duurt de audio?

De 2 “Good Family Bonding” audio’s duren beiden ongeveer 20 minuten. 

Wat maakt de Good Family Bonding audio's zo bijzonder?

Deze audio’s zijn speciaal voor ouders en kinderen. Ik heb ze vanuit mijn eigen ervaring - als ouder en mens – gemaakt. Met de intentie om ons dichter bij elkaar te brengen, onszelf te voeden met zelfvertrouwen, vertrouwen in het leven en de basiswaarheid dat we allemaal goed zijn zoals we zijn. 

 

Voor kinderen van welke leeftijd is de audio geschikt? 

Voor alle leeftijden, maar het meest in de lagere schoolleeftijd (6–12 jaar). Binnenkort maak ik een hypnose audio exclusief voor pubers en jongvolwassenen. Stuur me een bericht als je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte. 

Hoe, waar, wanneer en hoe vaak moet ik luisteren voor het beste resultaat?

Deze blog geeft een uitgebreide uitleg over succesvolle zelfhypnose.

liefdes
korting

Ik had deze audio's speciaal gemaakt voor Valentijn om mijn missie voor een hartvolle wereld te bezegelen en daarom krijg jij deze maand beide Good Family Bonding audio’s voor de prijs van 1. Gebruik de couponcode VALENTIJN20 en je hebt direct toegang voor maar 35 euro (i.p.v. 70 euro).

© 2020 Sandra de Gelder